Beställda varor skickas alltid inom 1-2 arbetsdagar. Vi använder DB Schenker som vår fraktpartner och inlämning sker direkt till DB Schenkers terminal. Detta möjliggör att de paket vi skickar iväg åker ut samma kväll vilket vanligtvis innebär att leveransen sker redan nästa dag, eller senast på andra dagen.

Ja, varan kan hämtas direkt från vårt lager efter utfört köpt. Observera dock att vi inte har en fysisk butik utan endast ett lager, så upphämtning sker från vårt lager i Bunkeflostrand.

Ja. Vi ger minst 30 Dagars produktgaranti på samtliga produkter med möjligheten att köpa till förlängt garanti.

De begagnade produkter vi säljer är vanligtvis i utmärkt skick. Eventuella kosmetiska fel utöver normalt slitage beskrivs tydligt i produktbeskrivningen. På varje enskild produktsida presenteras information om datorns skick samt en kortfattad beskrivning av eventuella defekter, såsom repor eller kantstötningar. De flesta av våra produkter åtföljs av bilder på själva atikeln som kommer att levereras under produktsidan, vilket ger er möjlighet att bedöma skicket själva.

Proffsdatorer (vilka även kallas businessdatorer eller företagsdatorer) är anpassade för användning i företag med hårda krav på driftsäkerhet. De är byggda med komponenter och material som håller högre kvalitet och det gör att datorn fungerar mer stabilt och får längre livslängd än de konsumentdatorer som säljs hos elektronikkedjorna.

Återanvändning är alltid bättre för miljön än att köpa nytt eftersom nytillverkning av IT-produkter förbrukar stora mängder energi, råvaror och kemikalier. Genom att välja rekonditionerad utrustning bidrar du till ett mer hållbart samhälle och gör en viktig miljöinsats.

Självklart. Efter önskemål kan vi installera datorer med valfri OS som Windows 10 eller 11, samt installera tredjeparts applikationer som Officeprogrammet etc. Vi kan även installera andra programvaror eller specifik imageladdning innan datorerna lämnar vårt lager. För företag erbjuder vi specifik imageladdning som är anpassad efter kundens krav.

Ja, vi samarbetar med Svea och använder Svea Checkout där du som kund har flera alternativ att välja bland för att betala ditt köp, inklusive Swish, kortbetalning och delbetalning. Med delbetalning har du möjlighet att dela upp betalningen över 3, 6, 12 eller 24 månader. Dessutom erbjuds räntefri delbetalning upp till 12 månader.

Vi ger full support och garanti på hårdvaran. Om till exempel någon komponent i hårdvaran går sönder under garantiperioden har du rätt att få denna del reparerad/utbytt. Alternativt byts hela datorn/produkten ut mot en likadan eller motsvarande. 

Ni kan antingen ringa oss på 040-12 36 69 eller skicka ett mejl till info@teknikfronten.se, och en av våra tekniker kommer att assistera er.

Vid garantiärenden lämnar vi in artikeln för felsökning och reparation till en sammarbetspartner. Garantin gäller inte om det är sannolikt att en vara har skadats på grund av förhållanden på konsumentens sida. Det kan handla om fuktskador, tappskador, vanvård, onormal användning (handhavandefel) eller en olyckshändelse.  Vi tar ut en undersökningsavgift på 499 SEK (som oavkortet går till vår sammarbetspartner) om felet inte visar sig vara ett ursprungsfel och därrav inte täcks av garantin.

Ja, för över 90% av våra produkter är det möjligt att dra av 25% moms. Dock finns ett mindre sortiment som säljs med VMB, där momsen inte kan dras av. Var vänlig och kontrollera vid kassan för varje artikel om momsen ingår eller ej. Från och med den 1 januari 2024 kommer dock moms om 25% att inkluderas i priset för alla våra produkter.

Ja, vi erbjuder även försäljning i större volymer till företagskunder. Vänligen kontakta oss på sales@teknikfronten.se för att få mer information och komma i kontakt med en säljare.

Vi köper in olika typer av IT-utrustning, inklusive datorer, datorkomponenter och tillbehör, men fokuserar främst på större volymer. Observera att vi inte köper enskilda artiklar utan är intresserade av affärsmässiga volymer. Om du har minst 5 datorer eller en större volym som du är intresserad av att sälja, vänligen kontakta oss på sales@teknikfronten.se. Vi ser fram emot att höra från dig.