De begagnade produkterna vi säljer är i mycket bra skick och våra kunder säger ofta att produkterna ser nya ut även om de har varit använda tidigare under något eller några år. Om det förekommer kosmetiska fel utöver normalt slitage så anges det i produktbeskrivningen.

Beställda varor levereras normalt inom 1-3 arbetsdagar genom antingen Schenker eller DHL.

Just nu har vi inte någon butik och vi kan tyvärr inte heller erbjuda möjligheten att plocka upp beställningar på plats på vårt kontor eller lager. Vi skickar alla varor inom tre arbetsdagar tryggt och säkert genom Schenker elller DHL.

Ja. Vi ger minst 30 Dagars produktgaranti på samtliga produkter med möjligheten att köpa till förlängt garanti.

Proffsdatorer (vilka även kallas businessdatorer eller företagsdatorer) är anpassade för användning i företag med hårda krav på driftsäkerhet. De är byggda med komponenter och material som håller högre kvalitet och det gör att datorn fungerar mer stabilt och får längre livslängd än de konsumentdatorer som säljs hos elektronikkedjorna.

Återanvändning är alltid bättre för miljön än att köpa nytt eftersom nytillverkning av IT-produkter förbrukar stora mängder energi, råvaror och kemikalier. Genom att välja rekonditionerad utrustning bidrar du till ett mer hållbart samhälle och gör en viktig miljöinsats.

Självklart. Efter önskemål kan vi installera datorer med valfri OS som Windows 10 eller 11, samt installera tredjeparts applikationer som Officeprogrammet etc. Vi kan även installera andra programvaror eller specifik imageladdning innan datorerna lämnar vårt lager. För företag erbjuder vi specifik imageladdning som är anpassad efter kundens krav.

Vi ger full support och garanti på hårdvaran. Om till exempel någon komponent i hårdvaran går sönder under garantiperioden har du rätt att få denna del reparerad/utbytt. Alternativt byts hela datorn/produkten ut mot en likadan eller motsvarande. Vi har dock ingen mjukvarusupport.

Vid garantiärenden lämnar vi in artikeln för felsökning och reparation till en sammarbetspartner. Garantin gäller inte om det är sannolikt att en vara har skadats på grund av förhållanden på konsumentens sida. Det kan handla om fuktskador, tappskador, vanvård, onormal användning (handhavandefel) eller en olyckshändelse.  Vi tar ut en undersökningsavgift på 499 SEK (som oavkortet går till vår sammarbetspartner) om felet inte visar sig vara ett ursprungsfel och därrav inte täcks av garantin.

Behöver du fortfarande hjälp?

Skriv till oss

info@teknikfronten.se